tiistai 6. toukokuuta 2014

Lankakerä sotkussa!

Lankakerä


Aivan siellä se oli pohjimpana pussissa. Niin mikä?
Pussista löytyi todella sotkuun mennyt lankakerä.Siitä olisi pitänyt saada tehtyä jotain, mutta eihän siitä tule mitään, jos lanka on sotkussa. Vastassa oli solmuja ja sykkeröitä, ja lanka vetämällä sotkeentui vaan lisää ja kudonta työ ei edisty yhtään.
Siispä lanka poikki ja alat rauhallisesti selvittämään sotkua. Viet kerimääsi lankakerää välillä lankojen välistä ja seasta ja kerit sitä samalla siistiksi keräksi. Välillä tuntui, että eihän tuo työ etene ollenkaan, mutta lopulta sinulla on lankasotkun sijaan, kun kärsivällisesti jatkat, siisti lankakerä.

Elämässä voi olla myös välillä sotkuja ja tuntuu kuin elämä olisi sotkuinen lankakerä. Mutta pienellä vaivannäöllä yleensä sotkuista selviää. Tosin tämä vaatii työtä ja on osattava kerätä elämän lankaa kauniille kerälle.
Olen itse kiitollinen, että minulla on auttamassa noissa elämän sotkuissa Taivaan Isä ja hän lähettää usein enkeleitä myös auttamaan sotkuissa. Joskus päästään vain säikähdyksellä luullaan, että on sotku tulossa, mutta kun osaa rauhassa edetä ja katsoo mistä lanka kulkee, saa sotkut selviämään kuin itsestään. Joskus sitä jopa haluaa elämään vaihtelua ja sotkut ovat joskus jopa iloisia yllätyksiä ja eivät sinänsä edes tunnu sotkuilta. Tälläisiä sotkuja sitä selvittää välillä jopa innoissaan.


Siististä lankakerästä on taas helppoa kutoa elämän kaunista kangasta ja siinä sotkut tuovat kankaaseen vain kauniita värikkäitä läikkiä ja kangas näyttää jopa noista kohdista vahvemmalta. Hauskaa on se, että vaikka lanka näyttää monilla samannäköiseltä tulee jokaisen kankaasta oman näköinen silti.
Toisilla kangas on lyhyempi ja toisilla pidempi ja toisilla hyvin värikäs ja toisilla värittömämpi.
Toivon, että kaikki kohtaavat solmuja ja sotkuja langassaan, niin tulee elämästä paljon värikkäämpää.

Terkuin värikkään ja sotkuisen päivän kohdannut "nissa".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti