torstai 22. toukokuuta 2014

Yhteys tökkii vai tökkiikö???


Tänään huomasin töihin tullessa, että kännykkäni ei toimi. Ajattelin sen johtuvan kännykästäni ja sen olevan rikki tai ainakin sekaisin. Mutta lopulta ihmettelin, kun mikään kännyköistäni tai puhelimista ei toiminut.
Yhteys tökki!
Ajattelin vian olevan omassa puhelimessani, ja sammutin sen ja käynnistin uudelleen. Tyhjäsin välimuistit, mutta ongelma oli ja pysyi. Puhelin ei suostunut toimimaan.
Otin käteeni työpuhelimen ja sama ongelma. Sekään ei suostunut toimimaan. Ei edes vanha työpöytäpuhelin, jota en oikeastaan töissä käytä olenkaan.
Sen sijaan netti toimi hienosti työkoneessani. Ja sillä aloin selvittää syytä ja näpyttelemään sähköpostia ihmisille. Ja unohdin puhelimet hetkeksi. Aikani asiaa ihmeteltyäni ja edelleen todeten että en saa soitettua puhelimillani, kaivoin kaikki puhelimeni ja tabletin pöydälle.
Huomasin lopulta, että verkkopalkki oli kaikissa puhelimissa miltei olematon. Siinä syy, verkko oli kateissa. Ilman sitä ei mikaan puhelin toimi.
Lopulta sain kuulla eräältä ystävältä, että vika ei ollutkaan puhelimissani, jonka olin jo itsekin tajunnut osaltani, vaan paikkakunnalla tehtiin verkonparannustöitä ja mikään verkko ei toiminut, ei DNA, ei Sonera, eikä Elisa. Olimme siis verkottomia.
Mietin mielessäni, että onneksi Taivaan Isälle ei ole tälläisiä verkkoyhteysongelmia. Linjat on aina kunnossa. Ei ole myöskään kiinni siitä millainen kännykkä sinulla on, onko Erikson, Samsung, Nokia vai Jolla tai joku muu.
Taivaan Isällä on GoDSoN ja se toimii. Jeesus on luonut yhteyden Taivaan Isään kuolemalla ristillä ja luvannut, että kuuluvuus on aina paras ja kännymalli viimeisintä muotia.
Yhteys toimii aina ja rukous menee perille varmasti. Taivaan Isä soittelee meille jatkuvasti ja lähettää viestiä olemassa olostaan niin tekstiviestein (raamattu), kuvaviestein (luomakunta) kuin puhelujen (srk yhteys) avulla. Onpa Hän mukana Facebookissa ja Twitterissä kuin muussakin sosiaalisessa mediassa. Ympärillämme on läheisiä, joille voimme toimia enkeleinä ja he taas ovat niitä arjen enkeleitä välillä meille.
Välillä olemme vain kovin huonoja pitämään yhteyttä Taivaan Isään. Koska sinä olet lähettänyt hänelle tekstiviestin, puhelun tai kuvaviestin tai edes ottanut hänet kaveriksi facebookissa???
Kannattaa kokeilla voi tulla takaisin yllättä yhteyden otto tavalla tai toisella.

1 kommentti: